21/12
Förrätt – Carpaccio, wrångebäck, granskottsolja
Varmrätt – Torsk, musselveluté, saffransrisotto, crudité
22/12
Förrätt – Tryffeldoftande svampsoppa
Varmrätt – Hjortytterfilé, kålrotspuré, king oyster, blåbärssås
23/12
Förrätt – Gravad morot, gräslöksemulsion, shitakesvamp, surdegskrytonger
Ren, kroppkaka, king oyster, blåbärsås
24/12
Julbord
25/12
Förrätt – Jordärtskockasoppa, hårdrökt bacon, örtolja
Varmrätt – Fjällröding, sandefjordsås, rom, gräslök
26/12
Förrätt – Kallröktlax, forellrom, pepparrot, örtolja
Varmrätt – Oxkind, bacon, potatispuré, rödvinssås
27/12
Förrätt – Carpaccio, wrångebäck, granskottsolja
Varmrätt – Torsk, musselveluté, saffransrisotto, crudité
28/12
Förrätt – Tryffeldoftande svampsoppa
Varmrätt – Hjortytterfilé, kålrotspuré, king oyster, blåbärssås
29/12
Förrätt – Gravad morot, gräslöksemulsion, shitakesvamp, surdegskrytonger
Varmrätt – Ren, kroppkaka, king oyster, blåbärsås
30/12
Förrätt – Jordärtskockasoppa, hårdrökt bacon, örtolja
Varmrätt – Fjällröding, sandefjordsås, rom, gräslök
31/12
Nyårssupé
1/1
Förrätt – Kallröktlax, forellrom, pepparrot, örtolja
Varmrätt – Oxkind, bacon, potatispuré, rödvinssås
2/1
Förrätt – Carpaccio, wrångebäck, granskottsolja
Varmrätt – Torsk, musselveluté, saffransrisotto, crudité
3/1
Förrätt – Tryffeldoftande svampsoppa
Varmrätt – Hjortytterfilé, kålrotspuré, king oyster, blåbärssås
4/1
Förrätt – Gravad morot, gräslöksemulsion, shitakesvamp, surdegskrytonger
Varmrätt – Ren, kroppkaka, king oyster, blåbärsås