Skoter i Edsåsdalen

Motordriv en transport i vacker fjällmiljö – skoter i Edsåsdalen

Skoter i Edsåsdalen erbjuder fina, väl omhändertagna skoterleder som är sammanbundna med VÄSEKS ledsystem där du kan ta dig från Åre i norr, via Edsåsdalen och vidare västerut i den omkringliggande fjällvärlden.

För skoter i Edsåsdalen och Södra Årefjällen finns fina skoterleder i olika riktningar. VÄSEK (Västjämtlands skoterområde) säljer ledkort för både dag och säsong.

Vi serverar en välsmakande lunch och våfflor på Köja Fjällhotell nere i byn. Hit kör du via en nyöppnad led som tar dig hela vägen fram till en parkering precis nedanför hotellet.

Utgår du från Edsåsdalen görs avlastning enklast på den stora parkeringen strax innan du kommer till Köja Fjällhotell, alternativt längst in i byn vid Dalens spårcentral. Parkera gärna ditt släp så det blir smidigt för andra att komma förbi.

Kommer du från Åre och kör upp mot Renfjället kan vi varmt rekommendera en god lunch på Vita Renen.

Vi ber dig visa hänsyn till skidåkare och människor som rör sig i naturen. Vintertid finns även många renar i området. Skoter i Edsåsdalen är reglerad och körning är endast tillåtet på lederna.

Ledkort/ledbevis: VÄSEK

Snöskoter

Fakta om skoter i Edsåsdalen

Ledsystem: Ingår i VÄSEK
Skoterkort: Ja
Reglerat område: Ja

Guidade skoterturer

Följ med på skotertur i Edsåsdalens fjällvärld! Tillsammans med erfarna guider från Årebaserade företaget Puls erbjuder vi två olika dagsturer för dig som längtar efter nya äventyr!
Snöskoter

Skoter i Edsåsdalen

I Edsåsdalen finns fina, väl omhändertagna skoterleder som är sammanbundna med VÄSEKS ledsystem där du kan ta dig från Åre i norr, via Edsåsdalen och vidare västerut i den omkringliggande fjällvärlden.