• Renfjällsrundan

Guidade turer i Edsåsdalen

Följ med oss ut på en guidad tur i skog eller fjäll

Vi erbjuder guidade turer på dina villkor. Vi testar turskidor i olika typer av terräng, går oledat och ledat, slipar på teknik och pratar om grunderna för en trygg vintertur på fjället. Härliga upplevelser och kul på fjället helt enkelt!

Guidade turer på skidor

Turskidor är som fjällvandring, fast på vintern. I Edsåsdalens erbjuder vi guidade turer där vi tillsammans upptäcker vad som finns bakom nästa krön, slipar på teknik och går igenom grunderna för en trygg vintertur. En stund för dig som önskar ge dig ut på fjället eller i skogen bortom liftsystemet.

Kanske blir det en kortare tur i närområdet där vi introducerar turskidåkning eller en halv- eller heldagstur med gott fika i ryggsäcken där vi bestiger Lillvalen eller Väfjällets topp, tar oss upp till Grofjällsstugan, Sönnestvallen eller Renfjället.

Grupp 1-4 personer

OBS – medtag eget fika efter önskemål!

Topptur

Guidade turer i Edsåsdalen

Vi ser fram emot att träffa dig till vintern!

Priser för säsongen 23/24 släpps under hösten.

Kontakta oss med din förfrågning eller önskemål så skräddarsyr vi en upplevelse utifrån dina förutsättningar.

Nordcirkus

Spektakel i Edsåsdalen 25-27 aug

Tonfyllda konserter, fascinerande scenkonst, sprakande dans- och eldföreställningar, gripande berättelser och sagolika barnteatrar. Spektakel är Nordcirkus och Edsåsdalens egna familjefestival.

Fjällmaraton Öppet Fjäll 1-2 juli

Tunnbrödstut med viltskav och blåbärssås, spröda havrekex, kolbullar, söta våffelhjärtan och kokkaffe kanske inte hör till de vanligaste ingredienserna i en löpartävling. Men sommarens smakfullaste löpupplevelse får du utan tvekan på Fjällmaratons lopp Öppet Fjäll!
Minimaraton

Jämtkraft Minimaraton 29 juli

Myllrande små fötter som kastar sig ut för den grästäckta skidbacken för att sedan i snabb rush eller lugnt upptäckartempo ta sig runt den underbara Sagostigen och åter till målet. Detta är Jämtkraft Minimaraton.