• Renfjällsrundan

Guidade turer i Edsåsdalen

Följ med oss ut på en guidad tur i skog eller fjäll

Vi erbjuder guidade turer på dina villkor. Vi testar turskidor i olika typer av terräng, går oledat och ledat, slipar på teknik och pratar om grunderna för en trygg vintertur på fjället. Härliga upplevelser och kul på fjället helt enkelt!

Guidade turer på skidor

Turskidor är som fjällvandring, fast på vintern. I Edsåsdalens erbjuder vi guidade turer där vi tillsammans upptäcker vad som finns bakom nästa krön, slipar på teknik och går igenom grunderna för en trygg vintertur. En stund för dig som önskar ge dig ut på fjället eller i skogen bortom liftsystemet.

Kanske blir det en kortare tur i närområdet där vi introducerar turskidåkning eller en halv- eller heldagstur med gott fika i ryggsäcken där vi bestiger Lillvalen eller Väfjällets topp, tar oss upp till Grofjällsstugan, Sönnestvallen eller Renfjället.

Grupp 1-4 personer

  • Pris halvdag: 1650kr/grupp
  • Pris heldag: 2970kr/grupp

OBS – medtag eget fika efter önskemål!

Topptur

Guidade turer i Edsåsdalen

Vi ser fram emot att träffa dig i vinter! Kontakta oss med din förfrågning eller önskemål så skräddarsyr vi en upplevelse utifrån dina förutsättningar.

Trilleturen

Trilleturen

Häng med på årets skönaste säsongsavslutning när Trilleturen går av stapeln den 30:e april 2023! Motionärer, turåkare eller tävling – Trilleturen välkomnar alla åkare till en fjällupplevelse med vårskidåkning över fjällen från Trillevallen till Edsåsdalen.
Alpin skidåkning

Öppna skidbackar, liftar & längdspår

Här hittar du information om öppna nedfarter, liftar och vandringsleder samt aktuell status för preparering av våra längdspår.
logo

Alpin skidskola

I Edsåsdalen har vi en liten flexibel skidskola där vi gemesamt i grupp eller privat hjälper dig ha kul på skidor! Utifrån nivå och erfaranhet lägger vi upp skidskolan för att du ska lära dig så mycket som möjligt.