Boende i Edsåsdalen

När du bokar boende i Edsåsdalen har du nära till spår, leder och skidbackar var du än väljer att bo. Köja Fjällhotell erbjuder bl a restaurang, poolområde, gym och ett lekrum för barnen. Vill du ha möjligheten att rå om dig själv och laga din egen mat kan du bo på Renfjällsgården med självhushåll eller i någon av de mysiga stugorna som hyrs ut i byn. Vi önskar dig en fin vistelse i fjällen!

  • Barnvänligt
  • Ski in/Ski out
  • Fjällnära
  • Gemytligt
Hotell

Köja Fjällhotell

Köja Fjällhotell erbjuder mysiga hotellrum och lägenheter. I direkt anslutning till receptionen finner du en öppen spis där det är skönt att slappna av efter en dag på fjället. Restaurang och bar med tillhörande terrass i söderläge finner du i huvudbyggnaden. Poolområde och omklädningsrum är nyrenoverade och vi har ett helt nytt gym.

Sporthotellet

Renfjällsgården

Renfjällsgården annex ligger 200 m från Köja Fjällhotell. Renfjällsgården erbjuder två och fyrbäddsrum där de flesta har egen dusch och WC. På markplan finns ett storkök med tillhörande matsal och sällskapsrum. I källaren finns ett stort sällskapsrum med gott om utrymme för lek och på övre plan ett konferensrum.

stugor

Stugor i Edsåsdalen

Det finns många mysiga privata stugor i Edsåsdalen där du kan njuta av en skön fjällsemester i lugn och ro. Från och med hösten 2022 förmedlar Edsåsdalen Turism inte stugor i byn men många av dem går att boka via andra aktörer.

Pool, Bastu & Gym

På Köja Fjällhotell har vi en pool där det är skönt att slappna av och låta trötta ben mjuka upp sig. Poolområde samt omklädningsrum är nyrenoverade och vi har ett helt nytt gym. När du bor hos oss har du fri tillgång till pool, bastu och gym.

”Jag har varit på Köjagården sedan barnsben. Uppskattar det småskaliga, lugna och genuina. Det är fantastiskt!”