Boende i Edsåsdalen

När du bokar boende i Edsåsdalen har du nära till spår, leder och skidbackar vare sig du väljer att bo på vårt fjällhotell, vandrarhem eller hyr en stuga. Köjagårdens Fjällhotell erbjuder bl a restaurang, poolområde, gym och ett lekrum för barnen. Vill du ha möjligheten att rå om dig sälv och laga din egen mat kan du välja att bo på Renfjällsgården med självhushåll eller i någon av stugorna som hyrs ut i byn. Vi önskar dig en fin vistelse i fjällen!

  • Barnvänligt
  • Ski in/Ski out
  • Fjällnära
  • Gemytligt
Hotell

Edsåsdalen Fjällhotell

Boende i Edsåsdalen med Edsåsdalens Fjällhotell, Köjagården erbjuder mysiga hotellrum och lägenheter. I direkt anslutning till receptionen finner du en öppen spis där det är skönt att slappna av efter en dag på fjället. Restaurang och bar med tillhörande terrass i söderläge finner du i huvudbyggnaden. Under vår och sommar 2022 renoveras vårt pool/bastu område samt att ett helt nytt gym invigs.

Sporthotellet

Edsåsdalens Vandrarhem

Edsåsdalens Vandrarhem, Renfjällsgården ligger 200 m från hotellet erbjuder två och fyrbäddsrum där de flesta har egen dusch och WC. På markplan finns ett storkök med tillhörande matsal och sällskapsrum. I källaren finns ett stort sällskapsrum med gott om utrymme för lek och på övre plan ett konferensrum.

stugor

Stugor i Edsåsdalen

Det finns många mysiga privata stugor i Edsåsdalen där du kan njuta av en skön fjällsemester i lugn och ro. Från och med hösten 2022 förmedlar Edsåsdalen Turism inte stugor i byn men många av dem går att boka via andra aktörer.

Pool & spa

Pool, Bastu & Gym

På Hotell Köjagården har vi en pool där det är skönt att slappna av och låta trötta ben mjuka upp sig. Under hösten 2022 inviger vi vårt nya gym samt upprustning av pool-området inklusive nya omklädningsrum. När du bor på Köjagården har du fri tillgång till pool, bastu och gym.

”Jag har varit på Köjagården sedan barnsben. Uppskattar det småskaliga, lugna och genuina. Det är fantastiskt!”