Köja Fjällhotell

Köja Fjällhotell som än idag har miljöer bevarade från första hälften av 1900-talet har tagit emot många generationer semesterfirare. Här finns en genuin och trivsam miljö med både pool, bastu och gym samt god mat och öppen brasa att koppla av med efter dagens aktiviteter på fjället.

Köja Fjällhotell ligger alldeles intill Köjabacken som är vår lättast nedfart för barn och nybörjare. Här håller även vår skidskola till. Skidspår, tur- och vandringsleder startar strax utanför hotellet och du tar dig även upp till Renfjället för härlig skidåkning eller toppturer med stighudar härifrån.

På Köja Fjällhotell erbjuder vi boende med frukost, halv- eller helpension i dubbelrum, tvåbäddsrum eller lägenhet – alla med egen dusch/WC. Rummen är bäddade vid ankomst och städning ingår.

På hotellet finns restaurang, café & bar, bastu, pool, gym, öppen spis, gillestuga, sällskapsrum, vallarum, torkrum och konferenslokaler.

Wifi finns i hela byggnaden.

Djurtillåtna rum

Fyrfota vänner är välkomna i våra 6-bäddslägenheter. Är du 1-2 personer och inte vill boka en hel lägenhet går det bra att höra av sig till vår bokning så löser vi rum i mån av plats. Städavgift på 250kr/vistelse tillkommer.

Enkelrum

Bokar du ett enkelrum bor du i ett av våra tvåbäddsrum. Rummen ligger på huvudplan samt en trappa ned.

Dubbelrum

Våra dubbelrum har en dubbelsäng och möjlighet för en extrasäng. Rummen ligger på huvudplan samt en trappa ned.

Tvåbäddsrum

Våra tvåbäddsrum har två enkelsängar stående efter varandra. Rummen ligger på huvudplan samt en trappa ned.

Lägenhet

Hotellets lägenheter för 4-6 personer består av två sovrum med separata badrum och ett pentry. Lägenheterna ligger 2-3 trappor ned från huvudplan och har direkt utgång till skidbacken.

”Vi blev verkligen överraskade över att det var så bra hos er. Vi kommer garanterat tillbaka till denna pärla!”