Möten, konferenser, läger & fester i Edsåsdalen

Edsåsdalen har många aktiviteter att erbjuda för konferenser, fester eller grupper. Hos oss är det litet, personligt och närheten till allt gör det lätt att njuta av det ni är här för.

Till företagsgruppen erbjuder vi konferensrum, lunch och gott fika. När mötet är över, varför inte prova vårt populära skidskytte eller hyra Renfjällsliften och backarna uppe på Renfjället – några timmar i en privat hyrd lift brukar vara en aktivitet som slår högt hos de flesta grupper.

För idrottsföreningar och läger lämpar sig vårt Sporthotell Renfjällsgården utmärkt. Skidspåren och skidskytteanläggningen ligger alldeles utanför dörren och i den vackra fjällgården kan ni slappna av tillsammans med ert sällskap.

Nytt för 2022 är vårt gym som erbjuder inomhusträning eller rehab när vädret är ruggigt.

Ska du arrangera en fest eller svensexa ordnar vi de bästa förutsättningarna för att vistelsen ska bli minnesvärd. Under 2022 invigs en ny vindsvåning för tio personer, perfekt för företagsgruppen, teamet eller svensexan.

Bröllop har vi arrangerat sedan urminnes tider, vi erbjuder flera alternativ beroende på väder och säsong. Varför inte arrangera ett fjällbröllop med byns mysiga loge som bas – en rustik festlokal med mycket historia och kärlek i väggarna.

Vill du ha hjälp?
Kontakta Johan eller Hanna så hjälper vi dig!
Tel Johan: 070-541 80 89.
Tel Hanna: 070-494 99 65

boka@edsasdalen.se