Renfjällsgården

Renfjällsgården är en mysig gammal fjällgård för boende med självhushåll. Här finns plats för sköna stunder framför brasan, lek och bus på källarplan med klättervägg och pingisbord eller avkoppling i bastun.

Renfjällsgården är ett annex till Köja Fjällhotell och ligger 200 m från hotellet. På Renfjällsgården erbjuder vi standardrum med dusch/WC på rummen samt budgetrum med gemensam dusch/WC i korridoren. Rummen har 2-4 bäddar. I huset finns ett storkök med tillhörande matsal, sällskapsrum, brasrum och bastu samt ett stort utrymme på källarplan med gott om utrymme för lek.

Lakan, handdukar och städning av rummet ingår ej men går att köpa till i samband med bokningen. Det går även bra att köpa till frukost, lunch och middag i Köjagårdens restaurang.

I huset finns även ett konferensrum.

Djurtillåtna rum

Fyrfota vänner är tillåtna i våra budgetrum som ligger en våning ned från huvudplan. Städavgift tillkommer med 250kr/vistelse.

sporthotell

Enkelrum

Bokar du enkelrum bor du i ett av våra tvåbäddsrum som har en våningssäng, garderob, skrivbord samt egen dusch/WC. Några få rum har två enkelsängar bredvid varandra.

sporthotellet

Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrummen har en våningssäng, garderob, skrivbord samt egen dusch/WC. Några få rum har två enkelsängar bredvid varandra.

Sporthotellet

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrummen har två våningssängar med totalt fyra bäddar, garderob, ett litet bord samt egen dusch/WC.

sporthotellet

Budgetrum (djurtillåtna)

Budgetrummen har två våningssängar med totalt fyra bäddar samt gemensam dusch/WC i korridoren. Dessa rum är djurtillåtna.

”Edsåsdalen är ett fantastiskt ställe – det är avslappnat och lagom stort.”