• Bröllop

Fjällbröllop

Vigsel på fjället & middagar att minnas

I Edsåsdalen har vi lång tradition av att anordna bröllop. Här kan ni vigas på fjället med storslagna vyer, vid den rustika bylogen eller varför inte inne på vårt mysiga fjällhotell? Vi gör det stort som smått, glamoröst eller enkelt men viktigast av allt – så som ni önskar Er stora dag.

Vinterbröllop med vita fjällvidder, höstglödens sprakande tid eller sommaren i all sin blomsterprakt. Vilken årstid ni än väljer för ert bröllop vill vi gärna vara med och skapa ett bra upplägg. Välj mellan vackra vita dukar eller rustikt och enkelt, om våra kockar får välja serverar vi med stolthet en jämtländsk buffé på lokala råvaror, men valet är såklart ert.

Välkommen till fjälls för en minnesrik högtidsdag!

Platser för vigsel & fest

Bylogen erbjuder en rustik och inramad miljö där vigseln enkelt kan äga rum ute i gräset. Middag kan cateras från Köja och dukas upp inne i logen.

Renfjället är kanske valet om du drömt om ett riktigt fjällbröllop. Här kan väder och vind variera från årstid men hur som blir vigseln en speciell sådan. Skid-/skoterleder finns i anslutning för transport av brudpar och gäster.

Vårt fjällhotell ger säkra förutsättningar och gör det enkelt för gäster såväl som brudpar. Här finns gamla anrika miljöer i vår gilletuga som ger en vacker inramning till festen.

Logi för brudpar & gäster

Vi erbjuder boendealternativ i form av fjällhotell, vandrarhem eller vår nya vindsvåning för mindre sällskap som invigs vintern 2022.

Bröllop

Kontakta oss

Hör av er till oss så hjälper vi till att rama in er stora dag.

Tel: 0647-332 00
Mail: boka@edsasdalen.se