• Trilleturen

Träningsläger i Edsåsdalen

Fantastiska längdspår & sommarleder samt boende med pool, bastu & gym

Kom till oss i Edsåsdalen med din förening eller team för träningsläger. Vinter eller sommar, träningsmöjligheterna är många i vårt närområde som bjuder på utmanande miljöer för starkare idrottare. Vi har boende på hotell eller vandrarhem, god mat och dessutom pool, bastu och gym för omväxlande inomhusträning.

Vi erbjuder 40 mil sammankopplade leder/längdspår i Södra Årefjällen och 10 mil runt Edsåsdalen. Självklart levererar vi fina, nypreparerade skidspår under er vistelse och vi diskuterar gärna specifika spårdragningar som passar er träningsgrupp.

Sommartid finns många fina leder och mjuka myrar som passar bra för löpträning. Fjällmaratonleden som löper över 100 km i Södra Årefjällens vackra terräng är en utmärkt utmaning för de som vill ta sig långt. I Edsåsdalen finns de tre topparna Renfjället, Lillvalen och Grofjället att bestiga.

Skotertransport av utrustning, överdragskläder etc. löser vi efter överenskommelse.

Under 2022 inviger vi vårt nya gym vilket gör det lättare att träna även och vid rehab.

Sportpension
Vi erbjuder träningsgrupper ett prisvärt paket för minimum 20 personer. Logi i rum med D/WC, vällagade måltider anpassade för träning (även utomhus i anslutning till spåren om ni önskar), välpreparerade spår och leder samt tillgång till bastu, pool och gym.

Olika boendealternativ erbjuds beroende på vad ni önskar:

  • Hotell
  • Vandrarhem
  • Vindsvåning för 8 personer (ny vintern 2023)
  • Pool, bastu och gym finns på hotellet och är tillgängligt för alla våra gäster
Löpning

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi er sätta samman ett kvalitativt träningsläger.

Tel: 0647-332 00
Mail: boka@edsasdalen.se