Konfirmandläger i Edsåsdalen

En lugn plats med utrymme för exklusivitet

Edsåsdalen sedan långt tillbaka varit en populär plats för konfirmander. Här finns lugnet, de lättillgängliga fjällen och möjligheterna för gemenskap. Och inte minst så har vi utrymme med olika boendealternativ som gör vistelsen privat.

Vi sätter gärna ihop ert konfirmandläger med boende och aktiviteter som passar ert sällskap. I Edsåsdalen finns ett mysigt fjällhotell men även ett vandrarhem som brukar vara ett populärt val hos grupper. På vandrarhemmet kan man välja mellan att rå sig själv då det finns ett storkök och matsal men det går precis lika bra att förlägga era måltider på hotellet och få maten serverad. Det går även att köpa till lakan/handdukar och slutstäd om så önskas.

Utanför vandrarhemmet finns en fotbollsplan med mål och plats för utomhuslek. Vandringsleder och spår går i nära anslutning till både hotell och vandrarhem. Badbrygga och svalkande bad hittar ni i Hensjön som ligger ca 2,5km promenad från boendet. Här brukar de flesta konfirmander tycka om att spendera en eftermiddag.

Välkommen med er förfrågan!

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi er att skapa bra förutsättningar för er läger.

Tel: 0647-332 00
Mail: boka@edsasdalen.se