Middagsmeny på Restaurang Köja

En Fjällkulinarisk Upplevelse

Upplev en fjällmiddag i hjärtat av Södra Årefjällen på Restaurang Köja. Vår meny kombinerar nordiska smaker med moderna influenser, tillagad med de finaste Jämtländska råvarorna.

Måndag 24/3

Kallrökt lax med forellrom, pepparrot, örtolja
Oxkind med bacon, potatispuré och rödvinssås

Tisdag 25/3

Jordärtskockssoppa med hårdrökt bacon och örtolja
Fjällröding med sandefjordsås, rom och gräslök

Onsdag 26/3

Gravad morot med gräslöksemulsion, shiitakesvamp och surdegskrutonger
Ren med kroppkaka, smörad buljong och lingon

Torsdag 27/3

Carpaccio med Wrångebäcksost och granskottsolja
Torsk med musselveluté, saffransrisotto och crudité

Fredag 28/3

Tryffeldoftande svampsoppa
Älgentrecôte med kålrotspuré, king oyster-svamp och blåbärssås

Desserter

  • Crème brûlée med myltade bär
  • Chokladtrippel
  • Vaniljglass med varma hjortron
  • Kvällens glass/sorbet

Dryck

Förhöj din måltid med våra noggrant utvalda viner eller prova våra signaturdrinkar som Hensjön, Renfjället och Norrsken, inspirerade av fjällens magi.

Njut av din middag i vår mysiga matsal med utsikt över de snöklädda fjällen, omgiven av en varm och inbjudande atmosfär.

Boka ditt bord idag och upplev en oförglömlig middag på Restaurang Köja i Edsåsdalen!

Öppettider & Bordsbokning

Avsluta en dag i fjällen med en minnesvärd middag hos oss på Köja Fjällkök.

Vi erbjuder alltid vegetariska och veganska alternativ – tveka inte att fråga köket!

Middag serveras dagligen kl. 17.00–20.00 i vår matsal på Restaurang Köja.

Boka bord: 0647-332 00
E-post: boka@edsasdalen.se

Boka bord idag och upplev vällagad mat vid foten av fjället! 

OBS för att vi ska hinna förbereda din middag på bästa sätt ber vi dig boka bord senast kl 15 samma dag.

Pris två-rätters 495:-