• Nordcirkus

Spektakel i Edsåsdalen

En makalös familjefestival hos Nordcirkus på Roosengård 25-27 aug

Tonfyllda konserter, fascinerande scenkonst, parkour & pyssel, sprakande dans- och eldföreställningar, gripande berättelser och sagolika barnteatrar. Det är inte lätt att sammanfatta utbudet och atmosfären på Spektakel – Nordcirkus och Edsåsdalens egna, alldeles utomordentligt fina familjefestival. Men ett är alldeles säkert, det här är ett evenemang du inte vill missa i sommar!

Sara och Daniel Oja har i många år drivit det framgångsrika scenkonstkompaniet Nordcirkus tillsammans med en handfull duktiga cirkusartister. Med sin bas i Edsåsdalen reser de land och rike runt för att förgylla och sprida glädje hos stora och små. Efter att ha uppträtt på mängder av festivaler under sina resor beslutade de sig för att skapa en alldeles egen festival i Edsåsdalen – och resultatet blev Spektakel, en familjefestival utöver vad de flesta nog väntar sig att hitta i en liten fjällby i sydvästra Jämtland.

För tredje gången slår Nordcirkus i sommar upp portarna till årets upplaga av Spektakel och vi vågar nog lova att det kommer att bli bättre och mer mångsidigt än någonsin. Ma råkes!

  • Datum

    25-27 aug 2023

  • Plats

    Roosengård Edsåsdalen