Jämtkraft Minimaraton

Ett sagolikt lopp för alla små med spring i benen 29 juli

Myllrande små fötter som kastar sig ut för den grästäckta skidbacken i Edsåsadalen för att sedan i snabb rush eller lugnt upptäckartempo ta sig runt banan och åter till målet. Detta är Jämtkraft Minimaraton – Fjällmaratons tävling för små löpare med spring i benen.

Ta med familjen till sommarens skönaste springtävling för barn och ungdomar – Jämtkraft Minimaraton. Loppet är Fjällmaratons lilla upplaga där sträckningen på den korta banan går längs den spännande Sagostigen i Edsåsdalen och den lite längre längs med elljusspåret.

Här handlar det inte om att komma först i mål, Minimaraton är ett lopp med fokus på att ha kul och känna det där kittlande springet i benen. Stämningen är familjär och mysig när föräldrar såväl som mor- och farföräldrar hejar på eller hjälper barnen runt banan. Självklart bjuds det på saft och bullar vid målgång, skön musik och trevlig gemenskap bland stora och små.

Loppet arrangeras i två klasser utan tidtagning:
0-6 år ca 800m
7-12 år ca 1500m

Alla deltagande barn bjuds självklart på saft och bulle samt diplom.

Betalning 50 kr med SWISH sker till Edsåsdalens Sportklubb på nr 123 41 02 877 på plats med QR kod. Nummerlapsutdelning sker vid uppvisning av SWISH betalning.

Kom gärna i god tid!

  • Datum & tid

    2023-07-29 | Kl 16.00

  • Plats

    Edsåsdalen

  • Distans

    800 & 1500 m