Guidade skoterturer i Edsåsdalen

Följ med på guidade skoterturer i Edsåsdalen med företaget Puls

Följ med på skotertur i Edsåsdalens fjällvärld! Tillsammans med erfarna guider från det Årebaserade företaget Puls erbjuder vi dagsturer för dig som längtar efter nya äventyr.

I samarbete med företaget Puls erbjuder vi två olika guidade skoterturer med utgångspunkt i Edsåsdalen. En tur med fullt fokus på skoteråkningen och dess grunder och en med ett välsmakande våffelstopp för dig som gärna tar en paus och njuter lite extra!

Fjällturen (2 timmar)

Turen för dig som alltid längtat efter att få susa fram bland fjällbjörkar och dalgångar! Vi går igenom grunderna och vad som är viktigt att tänka på innan turen och sedan ger vi oss iväg i lämpligt tempo. Målet är att ta oss upp på högfjället så att ni får uppleva fjällen på riktigt.

Delad skoter: 995kr/person
Singelskoter: 1 300kr/person
Delad skoter vuxen + barn (3-12 år): 1 350 kr

Våffelturen (3 timmar)

Den kanske allra populäraste turen för alla våffelälskare! Efter genomgång av skotrar och en stunds övningskörning ger vi oss iväg mot t ex Hållfjället, Vita Renen eller annat mysigt våffelställe. Väder och vind bestämmer vilken tur som är mest lämplig för dagen. Våffla, måltidsdryck och kaffe ingår.

Delad skoter: 1 100 kr/person
Singelskoter: 1 700kr/person
Delad skoter vuxen + barn (3-12 år): 1 600 kr

Snöskoter

Information & bokning

Bokning sker på förfrågan. Ring vår bokningsavdelning i Edsåsdalen så hjälper vi er att kontakta Puls med era önskemål!

All nödvändig utrustning så som hjälm, skor och 2-delad overall ingår.

Guidade skoterturer

Följ med på skotertur i Edsåsdalens fjällvärld! Tillsammans med erfarna guider från Årebaserade företaget Puls erbjuder vi två olika dagsturer för dig som längtar efter nya äventyr!
Snöskoter

Skoter i Edsåsdalen

I Edsåsdalen finns fina, väl omhändertagna skoterleder som är sammanbundna med VÄSEKS ledsystem där du kan ta dig från Åre i norr, via Edsåsdalen och vidare västerut i den omkringliggande fjällvärlden.