Edsåsdalens lättillgängliga fjällnatur ger goda möjligheter till träning året om.

Här finns 10 mil spår, varav 40 km ses över dagligen och vårt snökanonsystem används för att skapa bra träningsmöjligheter tidigt på säsongen. Elbelysning finns för 3,5 km och 1,2 km. Vid spåren ligger även den elbelysta Skidskyttearenan med sexton Kurvinenmål.

De mjuka fjällsluttningarna, kalfjället och myrarna ger varierande förutsättningar för löpträning. I direkt anslutning till boendet börjar Södra Årefjällens Fjällmaratonled.

Edsåsdalen är medarrangör i Fjällmaratonveckan i augusti och Årefjällsloppet i mars.

Sportpension
Vi har nöjet att kunna erbjuda träningsgrupper ett prisvärt paket för minimum 20 personer. Trevlig logi i rum med D/WC, vällagade måltider anpassade för träning, spår och leder samt bastu och pool.

Välj att bo i huvudbyggnaden Köjagården. Logi i rum för 2 -4 personer där lakan, handdukar och slutstäd ingår samt frukost-, lunch- och 2-rätters middagsbuffé.
Eller välj ett alternativ där ni bor i vårt vandrarhem Renfjällsgården. Logi i rum för 2-4 personer samt frukost-, lunch- och 2-rätters middagsbuffé som serveras på "Köja". Lakan, handdukar och slutstäd ingår ej.

Renfjällsgården kan också bokas hela huset med exklusivitet för självhushåll.
 

För bokningar och förfrågningar:

grupp_konf@edsasdalen.se