KONST(IG)-STIG

Öppet varje dag från den 3 juli - 10 oktober
Vandringen är gratis och är en fin naturpromenad som du kan göra när du vill på egen hand. Tänk på att hålla avstånd till andra vandrare.

Konst(ig)-stigen sträcker sig utefter en stig 900 m upp mot Renfjället och under en vandring på stigen kan allehanda konstverk utförda av barn, amatörer och etablerade konstnärer ses. Varje sommar de senaste åren har ca 1000 personer vandrat stigen. Även långväga gäster från Kina, Japan och olika länder i Europa har hittat Konst(ig)-stigen i Edsåsdalen. 
Konst(ig)-stigen har en längd av 900 m. Höjdskillnad 125 m. (H ö h vid start 525 m, vid Konst(ig)-stigens slut vid Vindskyddet i Hedungsbacken 650 m).

Se film om Konst(ig) stig här

BARNENS ATELJÉ
är utomhus och en del av konststigen, 100 m ovanför landsvägen i bortre delen av Edsåsdalen. Där får barn måla och skapa sina egna konstverk. Föräldrar kan delta och aktiviteten är gratis. Allt material finns.

Barnens ateljé öppnar i samband med konststigen om det är möjligt med hänsyn tagen till coronapandemin och kommer sedan vara öppen lördagar med självbetjäning under sommaren 2021. Datum och tider publiceras löpande.

ULLAS ATELJÉ
Keramik, glas och bildkonst
Utställning och försäljning 

KULTURVANDRINGAR
Upplev våra fjälleder med inslag av konst och kultur. Se led nr 220.221 och 222 i Fjällupplevelser till fots.

Mer info: 070 601 03 45  kultur@edsasdalen.se