boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Hotell Köjagården

Hotell Köjagården, som än idag har miljöer bevarade från första hälften av 1900-talet, har tagit emot många generationer semesterfirare året runt. Här finns en genuin och trivsam miljö att koppla av i efter dagens aktiviteter i fjällnaturen som ligger alldeles utanför knuten. 

Köjagården ligger alldeles intill backen för barn, nybörjare och skidskola. Skidspår och vandringsleder utgår precis nedanför huset.


Här erbjuder vi rum med frukost eller halvpension i enkelrum, tvåbäddsrum eller lägenheter med 127 bäddar. Efter dagens aktiviteter kopplar du av i vår populära pool- och bastuavdelning. Maten är en mycket viktig del av fjällupplevelsen och restaurangen är väldigt omtyckt och får höga betyg av våra gäster. 

I huset finns bastu, pool, restaurang, café & bar, gillestuga, sällskapsrum, vallarum, torkrum och konferenslokaler. Wifi finns i hela byggnaden.

 

För att minska smittspridning har alla gäster i huset ansvar att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna på rummet om man känner sig sjuk på något sätt.

 

Pool och bastu

På Köjagården finns bastu och pool samt barnpool. Köjagårdens gäster har fri tillgång till bastu- och poolområdet. Övriga gäster är välkomna att mot en avgift bada och basta. 

Delar av Köjagården har kvar sitt utseende från första halvan av 1900-talet.

Delar av Köjagården har kvar sitt utseende från första halvan av 1900-talet.

Vår restaurang och mat

Maten som serveras på Köjagården karaktäriseras av matlagningsglädje.  Vi använder råvaror från lokala leverantörer och så långt det är möjligt varor som är ekologiska och kravmärkta. 

Stor restaurang med utsikt mot  fjället.

Stor restaurang med utsikt mot fjället.

Genuina och praktiska rum

På Köjagården finns rum för 2, 4 och 6 personer. Dubbelrum, tvåbäddsrum, rustika familjerum samt 4-och 6-bäddslägenheter med pentry. Samtliga rum har egen dusch/wc.

Gillestugan ser ut som den alltid har gjort.

Gillestugan ser ut som den alltid har gjort.

Klubbar och större grupper
Är ni en klubb eller större grupp (20+ pers) som funderar på att besöka oss? Kontakta oss här:grupp_konf@edsasdalen.se

Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.