TA MED JOBBSAMTALEN UTOMHUS!

Vi lever i en oviss tid med många frågetecken kring coronapandemin. Fortsätt arbeta hemifrån säger FHM, men det finns också ett behov av att variera arbetsmiljön.

Vi erbjuder en konferensmiljö på Hotell Köjagården med avskildhet och exklusivitet.

• Vi följer noggrant folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minska smittspridning på vår anläggning.

• Alla får bo i enkelrum med egen D/WC utan enkelrumstillägg. Vi har 47 rum som vi bäddar för enkelrumsboende.

• Är ni minst 30 deltagare garanterar vi exklusivitet på hotellet och ni disponerar alla ytor och lokaler själva med gott om plats att hålla avstånd till varandra.

• Är ni färre deltagare är ni välkomna ändå. Vi har flera mötesrum och vår restaurang är tillräckligt stor för att kunna separera grupper från varandra eller vi serverar måltiderna på skilda tider eller i skilda lokaler.

• I vår vackra fjällmiljö finns utmärkta möjligheter att ta med samtalen på promenad utomhus. Den friska fjälluften är bra för hälsan och kreativiteten.

• När det är dags för en stunds avkoppling finns vår bastu och pool. Vi delar in bastu- och pooltider så inte alla är där samtidigt.

• God mat under konferensen är en självklarhet för oss. Av ekologiska och närproducerade råvaror skapar vi välkomponerade menyer med jämtländska smaker.


Pris 1 375 kr (ex moms) per person i enkelrum. Prisex. för konferens lunch – lunch.
I priset ingår logi med frukost, 2 luncher inkl lättöl/vatten, 2 konferensfika, tvårätters middag inkl måltidsdryck, standardutrustad konferenslokal samt bastu och pool. Vi tar även emot dag- och kvällskonferenser.

Våra bokningsvillkor är anpassade till den oroliga tiden och vi erbjuder därför generösa villkor vid behov av om- eller avbokning.

HÄR KAN DU LADDA NER VÅRT ERBJUDANDE


Varmt välkommen att höra av Er till mig:
Renate Hedung
grupp_konf@edsasdalen.se