Välkommen till sommarfjällen!

boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Edsåsdalen Fjällstation & Fjällby

Edsåsdalen ligger i en vacker fjälldalgång söder om Åre. Vid vägens slut vidtar ett stort vildmarksområde med fjälltoppar, myrar, bäckar, tjärnar och sjöar. Trevliga utflyktsmål för vandring och trail löpning finns till många raststugor och vindskydd längs välskyltade leder. 

Edsåsdalen är en gammal fjällby med små gårdar längs byvägen och till trivseln bidrar lamm och fjällkor som betar våra backar. Hit kommer du för att vandra och njuta av lugnet. Mer liv och rörelse samt shopping och allehanda service finns i Åre knappt 20 min bort.

Vi öppnar sommarsäsongen med fullservice på Köjagården 25 juli - 25 augusti.
Här kan du boka bed & breakfast eller halvpension och i Köjagårdens lägenheter kan du bo med självhushåll.
Restaurangen är öppen dagligen under denna period.

Året runt är Fjällstationen öppen för grupper och konferenser och det finns alltid boende med självhushåll i Edsåsdalens stugor.
 
Titta gärna under fliken erbjudanden där vi presenterar våra paket för sommaren och temahelger under hösten.

Varmt välkommen till vår fjällby och STF Fjällstation Edsåsdalen.

Hitta hit                Öppettider

 

4,0

Enkelt, vackert, trevligt

5

Jag hade ett enkelt rum med allt man behöver. Det var välstädat och fräscht. För mig var det perfekt att ta det lugnt i under julhelgen efter skidåkning och eller riklig och smakfull måltid.

Edsåsdalen fantastiskt för barnfamilj

5

Vi kan bara rekommendera Edsåsdalen och Köja då vi haft flera fantastiska semestrar här. ... Allt är nära och det är en väldigt familjär miljö med bra service från personalen...

Läs mer på www.tripadvisor.com
4,0

Liten skidort med mysigt hotell

4

...passar bra för familjer med mindre barn då barnbacken ligger precis utanför knuten och det finns en pool att leka i när skidåkningen är slut. God mat, längdspår och nära till fjället för att gå på tur gör att även vuxna trivs.

Fantastisk familjeort

5

En liten genuin fjällby med fina längdspår, fantastisk skidskola för barnen och ett lagom stort liftsystem för större barn att våga åka själv i.

Läs mer på www.tripadvisor.com
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.