Konst(-ig) stig med konstguide
Edsåsdalen erbjuder en Konst(-ig) stig med mängder av roliga, konstiga och vackra konstverk och installationer. Stigen avslutas högst upp i Hedungsbacken med möjlighet till fika i vindskyddet. Pris enligt offert.

Konstverkstad med egen Vernissage
Vid målarstugan möts ni av vår konstguide och på ett roligt och lekfullt sätt skapar sedan gruppen egna små konstverk på trä med akrylfärg. Aktiviteten sker utomhus med vernissage på Köjagården. 

Historievandring
Längs denna nätta tur finns skyltar som berättar om livet i Edsåsdalen förr i tiden. 

Springskytte 
Edsåsdalens skidskyttebana fungerar bra även på sommaren. Skillnaden är att vi har lagt skidorna på hyllan och får springa i skogsterräng i stället. Ett arrangemang som en lagtävling med en kort springrunda, skytte och straffrundor. Samling med fika som avslutning om man vill det.

Stämningshöjande musikquiz
Boka en musikquiz som en rolig och engagerande musikalisk upplevelse. Alla kan vara med när vår quizmästare Janne tar er med på en musikresa med historiska pop-, rock- och schlagerdängor. Tävlingen ger deltagarna chansen att få tänka till lite extra. 
En stämningshöjande aktivitet och en lättsam avslutning på dagen. 

En skön oas av vatten och värme
Efter en krävande dag är det dags för en stund relax och avkoppling. Någon vill ta en promenad och få frisk luft, någon vill vila och bara koppla av. 
I vår härliga relaxavdelning är det lätt att slappna av och njuta. Här finns dam- och herrbastu samt en uppfriskande pool. Vi tänder ljus och sätter på avkopplande musik och låter er njuta av tillvaron förslagsvis med någon god dryck och kanske något gott tilltugg.

Energipåfyllnig för både mage och själ
Utsikten från Köjagårdens restaurang är visserligen fantastisk och rogivande men vill man uppleva fjället och vildmarken med alla sinnen föreslår vi en välgörande paus utomhus, förslagsvis i samband med en måltid. 
Precis utanför knuten ligger vår mysiga Kåta som har plats för 40 sittande personer runt brasan. I denna atmosfärrika miljö kan vi erbjuda en god måltid eller vi förbereder en fikakorg att ta med.
Behöver ni ladda batterierna? Varför inte ta en uppfriskande promenad till vackra Hensjön som ligger på en kort promenad från Köjagården. Vi står för ”matsäck” och ni står för en härlig vilopaus vid Hensjöns strandkant.