Edsåsdalens Vandrarhem, Renfjällsgården

Renfjällsgården är en gammal mysig fjällgård där vi erbjuder boende i vandrarhemsstandard. På Renfjällsgården finns rum för 2 till 4 personer.

Vandrarhemmet som ligger 200 m från hotellet erbjuder två och fyrbäddsrum där de flesta har egen dusch och WC. På markplan finns ett storkök med tillhörande matsal och sällskapsrum. I källaren finns ett stort sällskapsrum med gott om utrymme för lek och på övre plan ett konferensrum

Bor du på vårt vandrarhem är självklart välkommen att köpa frukost, lunch och middag i fjällhotellets restaurang om du så önskar

Lakan, handdukar tar man med själv och rummet städar man själv vid avresan. Lakanset och avresestäd kan köpas till i samband med bokningen.

Enkelrum

Enkelrum har en våningssäng, garderob, skrivbord samt egen dusch/wc. Det finns några få rum med två enkelsängar bredvid varandra.

Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrum har en våningssäng, garderob, skrivbord samt egen dusch/wc. Det finns några få rum med två enkelsängar bredvid varandra.

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrum har två väggfasta våningssängar, garderob, litet bord samt egen dusch/wc.

Budgetrum (Hundrum)

Fyrbäddsrum budget har två väggfasta våningssängar samt dusch/wc i korridor. Rum med självhushåll med egen ingång i korridoren.

I dessa rum är det tillåtet att ta med hund.

”Edsåsdalen är ett fantastiskt ställe – det är avslappnat och lagom stort.”