Edsåsdalens Fjällhotell, Köjagården

Fjällhotellet som än idag har miljöer bevarade från första hälften av 1900-talet har tagit emot många generationer semesterfirare året runt. Här finns en genuin och trivsam miljö att koppla av i efter dagens aktiviteter på fjället.

Fjällhotellet ligger alldeles intill backen för barn, nybörjare och skidskola. Skidspår och vandringsleder utgår precis nedanför huset. Vill du gå på topptur med stighudar uppför Renfjället kan du starta alldeles utanför hotellet.

Här erbjuder vi rum med frukost, halv- eller helpension i tvåbäddsrum eller större lägenheter, alla med egen dusch/WC. Under 2022 inviger vi vår helt nya vindsvåning med tio bäddar.

Hotellrum finns för 2 och 4 personer. Köjagårdens lägenheter för 4 eller 6 personer består av 2 rum och ett pentry. Samtliga rum är bäddade vid ankomst och städning ingår.

I hotellet finns restaurang, café & bar, bastu, pool, gym, öppen spis, gillestuga, sällskapsrum, vallarum, torkrum och konferenslokaler.

Wifi finns i hela byggnaden.

Enkelrum

Våra enkelrum har två enkelsängar stående efter varandra.

Dubbelrum

Våra dubbelrum har dubbelsäng med möjlighet för extrasäng.

Tvåbäddsrum

Våra tvåbäddsrum har två enkelsängar stående efter varandra.

Hotell lägenhet

Hotellets lägenheter för 4-6 personer består av 2 rum och ett pentry. Ett sovrum har dubbelsäng med plats för extrabädd och det andra sovrummet har två enkelsängar eller två våningssängar. Båda rummen har egen ingång och dusch/wc. Mellan rummen ligger ett pentry med spis/ugn, kylskåp, mikrovågsugn och köksutrustning.

”Vi blev verkligen överraskade över att det var så bra hos er. Vi kommer garanterat tillbaka till denna pärla!”