Boende i Edsåsdalen

I Edsåsdalen har du närheten till spår, leder och skidbackar vare sig du väljer att bo på vårt fjällhotell, vandrarhem eller hyr en stuga. Fjällhotell Köjagården erbjuder bl a restaurang, poolområde, gym och ett lekrum för barnen. Vill du ha möjligheten att rå om dig sälv och laga din egen mat kan du välja att bo på vandrarhemmet Renfjällsgården eller i en av stugorna vi hyr ut, belägna en bit längre in i byn, vid Hedungsbacken.

  • Barnvänligt
  • Ski in/Ski out
  • Fjällnära
  • Gemytligt

Edsåsdalen Fjällhotell

Edsåsdalens Fjällhotell, Köjagården erbjuder mysiga hotellrum och lägenheter. I direkt anslutning till receptionen finner du en öppen spis där det är skönt att slappna av efter en dag på fjället. Restaurang och bar med tillhörande terrass i söderläge finner du i huvudbyggnaden. Vår/sommar 2022 renoveras vårt pool/bastu område samt att ett helt nytt gym invigs.

Edsåsdalens Vandrarhem

Edsåsdalens Vandrarhem, Renfjällsgården ligger 200 m från hotellet erbjuder två och fyrbäddsrum där de flesta har egen dusch och WC. På markplan finns ett storkök med tillhörande matsal och sällskapsrum. I källaren finns ett stort sällskapsrum med gott om utrymme för lek och på övre plan ett konferensrum.

Stugor i Edsåsdalen

Vi förmedlar ett flertal stugor i Edsåsdalen som alla ligger med ski-in/ski-out läge i anslutning till Hedungsbacken. Samtliga stugor är privatägda.

Pool, Bastu & Gym

På Hotell Köjagården har vi en pool där det är skönt att slappna av och låta trötta ben mjuka upp sig. Under sommaren 2022 inviger vi vårt nya gym samt upprustning av pool-området inklusive nya omklädningsrum. Vare sig du bor på hotellet eller vandrarhemmet har du tillgång till pool, bastu och gym.

”Jag har varit på Köjagården sedan barnsben. Uppskattar det småskaliga, lugna och genuina. Det är fantastiskt!”