Det är tryggt att besöka Edsåsdalen då detta är en liten fjällby med naturen vid husknuten och vi lägger vikt vid att ha rutiner för att minska risken för smittspridning.

- Vi följer dagligen beslut och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, regeringen och Region Jämtland/Härjedalen. Vi håller oss till fakta och det vi vet.

English version - Measures to reduce spread of infection

Åtgärder för att minimera smittspridning i vårt område.

Detta gäller för boende och restaurang.
- Alla våra rum på hotellet och alla utom fyra på vandrarhemmet har egen D/WC och det finns stugor där du rår dig helt själv.
- Vi begränsar antalet gäster som kan vistas samtidigt i våra lokaler och använder två olika matsalar när vi har många gäster.
- Sällskap ska hålla ett avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap. 
- Högst 8 personer i ett sällskap som sitter tillsammans.
- Det finns handdesinfektionsmedel utställt på alla rum och vid många platser. 
- Vi spritar regelbundet utsatta ställen som kontokortsdragare, offentliga handtag, toaletter mm
- Servering av mat eller dryck inomhus får endast ske till besökare som sitter ner vid ett bord, en bardisk eller liknande.
- Besökare får dock hämta mat och dryck vid en disk, en buffé eller liknande, om det kan ske utan att trängsel uppstår och med minst en meters avstånd från besökare som sitter ned.
- Restaurangen stängd mellan klocka 23.00 och 05.00

- I övrigt gäller att alla, personal och gäster i vårt område, själva tar ansvar för att hålla avstånd, tvätta händerna ofta samt att stanna i sitt boende när man känner sig sjuk på något sätt.

Vad händer om vi vill avboka vårt boende?
- Avbokningsvillkoren skickas till dig som bilaga i samband med bekräftelsen av bokningen.
- Om du blir sjuk kan du avboka utan kostnad om du köpt vårt avbeställningsskydd och om du har ett giltigt sjukintyg. Det kostar 200 kr per person vid hotellbokning eller 400 kr per stuga oberoende av vistelselängd. Det innebär att du i vissa fall kan avboka intill dagen före ankomst.

Kommer det nya restriktioner eller beslut från Regeringen eller Folkhälsomyndigheten som har samband med Covid-19 och som påverkar din bokning hos oss så kan du göra en ombokning  utan kostnad.
Här kan du läsa om våra bokningsvillkor.