Nordic Soundscapes

Körstämma & musikfest 23-25 sep

Den 23–25 september när fjällen är som vackrast är det åter dags för körstämma och musikfest i Edsåsdalen. Byn sjuder av workshops, konserter, open stages och dans under ledning av några av Sveriges främsta musiker och pedagoger.

Under Nordic Soundscapes träffas folkmusikstuderande för en inspirerande helg full av musik och gemenskap och samtidigt träffas körer och körsångare för att sjunga tillsammans. Under helgen erbjuds även kurser i t ex polskedans och kaukning, individuella sånglektioner och exklusiva konserter på Köja.

Folkmusikkursen riktar sig till dig som är fokmusikstudent medans körstämma och övriga kurser är öppet för alla som gillar musik och dans.

Exklusiva konserter under helgen

Kjell-Erik Eriksson & Jens Comén

Folkmusikkonsert på Köja med Kjell-Erik Eriksson (fiol) och Jens Comén (saxofon) som båda spelat tillsammans i Hoven Droven under många år.

Pris: 250 kr. Deltagare på Nordic Soundscapes har 50% rabatt, anges vid biljettköpet.

Lena Jonsson Trio Lördag 24/9

Grammisvinnare Lena Jonsson Trio ger en exklusiv konsert under Nordic soundscapes. Lenas stil är unik i att kombinera hennes djupa kunskaper om traditionell svensk folkmusik och ungdomliga klanger av rock, pop, jazz, amerikansk old-time och bluegrass.

Pris: 300 kr. Deltagare på Nordic Soundscapes har 50% rabatt, anges vid biljettköpet. Endast förbokning och ett fåtal platser.

Båda konsertkvällarna efterföljs av open stage i puben med spellista och dans.

  • Datum

    23-25 sep

  • Plats

    Hotell Köjagården