Maten som serveras på Köjagården karaktäriseras av matlagningsglädje, god smak och passande för skidåkare och aktiva människor. 

Vi använder råvaror från lokala leverantörer och så långt det är möjligt varor som är ekologiska och kravmärkta. På middagsbufféerna förekommer ofta rätter tillagade med öring, röding, älg och ren från Jämtland.

Vi vinnlägger oss om att ha ett utbud som också passar barnen och de gäster som vill ha specialkost.

VÅRA ÖPPETTIDER I SOMMAR

20/7 - 24/9 
Dagligen kl 08-10

FRUKOSTBUFFÉ   Förbokas!

ÖPPET VINTERSÄSONG 22/12 - 15/4

KÖJAGÅRDENS MATSAL

Öppetdagar:

VECKA 51 - 1         Öppet alla dagar
VECKA 2 - 5           Öppet från torsdag middag till söndag lunch
VECKA 6 - 14         Öppet alla dagar 
VECKA 15              Stängt må- to, Abonnerat fredag till söndag 

Öppettider:

Frukostbuffet kl 07.30-10
100 kr

Lunch kl 12-14
Lunchbuffet med sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe samt våffelbuffet
120 kr

Middag kl 18- 20
Buffet tre rätter samt kaffe 395 kr

KÖJAGÅRDENS BAR OCH CAFÉ

Öppet alla dagar kl 11-17