Maten som serveras på Köjagården karaktäriseras av matlagningsglädje och passar för skidåkare och aktiva människor. Vi använder råvaror från lokala leverantörer och så långt det är möjligt varor som är ekologiska och kravmärkta. På middagsbufféerna förekommer ofta rätter tillagade med öring, röding, älg och ren från Jämtland.

Vi vinnlägger oss om att ha ett utbud som också passar barnen och de gäster som vill ha specialkost.

ÖPPET VINTERSÄSONG 

KÖJAGÅRDENS MATSAL, BAR OCH CAFÉ

Öppetdagar:

VECKA 51 - 1         Öppet alla dagar
VECKA 2 - 5          Öppet från torsdag lunch till söndag lunch
VECKA 6 - 14         Öppet alla dagar 

Öppettider:

Frukostbuffet kl 07.30-10

Lunch kl 12-14
Lunchbuffet med sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe samt våffelbuffet

Middag kl 18- 20
Buffet tre rätter samt kaffe 

Bar och café kl 11-17