Maten som serveras på Köjagården karaktäriseras av matlagningsglädje, god smak och passande för skidåkare och aktiva människor. 

Vi använder råvaror från lokala leverantörer och så långt det är möjligt varor som är ekologiska och kravmärkta. På middagsbufféerna förekommer ofta rätter tillagade med öring, röding, älg och ren från Jämtland.

Vi vinnlägger oss om att ha ett utbud som också passar barnen och de gäster som vill ha specialkost.

VÅRA ÖPPETTIDER I SOMMAR

20/7 - 24/9 
Dagligen kl 08-10

FRUKOSTBUFFÉ   Förbokas!

20/7 - 27/8
Torsdag till söndag kl 12-16
CAFÉ MED VÅFFELBUFFÉ 

Lördag kl 18-20
GRILLBUFFÉ       Boka bord! 


28/7 - 5/8   FJÄLLMARATONVECKAN

Frukost kl 08-10
Lunch- och caféservering från kl 12 - 16
Middagsbuffé 2 Rätter kl 18 - 20

Boka bord på 0647-331 66