boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Längdskidåkning i södra Årefjällen

I Edsåsdalen har folk gått på tur och åkt längd i hundratals år och den traditionen vårdas ömt. Byn omges av inte mindre än fem vidsträckta kalfjäll. Det ger möjligheter till olika utflykter varje dag under ditt besök i vår fjällvärld.

Ta med vännerna eller familjen på en längdhelg för att komma i form till vintersäsongen eller bara för att njuta. Edsåsdalen har omtalat välskötta längdspår som prepareras dagligen för både klassiskt och skate. Vårt snökanonsystem används för att skapa bra träningsslingor tidigt på säsongen. 
Många mil väl märkta leder med raststugor och serveringsstugor på lagom avstånd gör byn till ett omtyckt mål för turåkare. Även fjäll-lederna spåras regelbundet och rundturer finns presenterade i en guide med kartor.

Längdweekend - Bo 3 dygn,betala för 2!

Med över 10 mil spår, varav 40 km ses över dagligen finns möjlighet till fantastisk längdåkning.  Du bor alldeles intill spårstarten och har sedan lika nära in till bastu och värmande brasa.
Boende 3 dygn på Köjagården i 2 - 6 bäddsrum med egen dusch/wc, bäddad säng och avresestädning, frukostbuffé, 3-rätter middagsbuffé och 2 luncher, fri tillgång till bastu & pool samt spårkort.
Paket för vecka 4-7

Boka idag

Topptura i Edsåsdalen

Välj en fjälltopp för varje dag i ett utflyktsprogram som du genomför på egen hand. Eller skida till de av oss tre utvalda topparna där det finns en stämpel och du som vill får ett diplom och ett tretoppsmärke.
Logi från 2 till 5 dygn på Köjagården i 2 - 6 bäddsrum med egen dusch/wc, bäddad säng och avresestädning, frukostbuffé och 3-rätter middagsbuffé, fri tillgång till bastu & pool samt spårkort.
Paket för vecka 10–12 och 14

Boka idag

Solgrop & vårsol

Bästa tiden i fjällen! Vänd ansiktet mot solen och skida på nattkall snö. Vi har 15 mil preparerade och väl märkta leder med raststugor och serveringsstugor på lagom avstånd.  Hitta sedan den ultimata solgropen. 

Logi från 2 till 5 dygn på Köjagården i 2 - 6 bäddsrum med egen dusch/wc, bäddad säng och avresestädning, frukostbuffé och 3-rätter middagsbuffé, fri tillgång till bastu & pool samt spårkort.
Paket för vecka 10–12 och 14

Boka idag

För skid- och sportgrupper erbjuds året om träningsläger med boende i Edsåsdalen.
För mer information och bokningar kontakta Anne Säwerström 
Tfn. +46 70 235 23 79 anne.sawerstrom@edsasdalen.se

Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.