boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Fira jul i Edsåsdalen, södra Åre

Samla nära och kära i Edsåsdalens vackra vinterlandskap och fira julen i fjällen. Ät gott, må gott och låt oss skämma bort dig. Längdspår och skidbackar finns direkt utanför dörren och lika nära är det tillbaka in till en värmande brasa. Ta sedan ett dopp i poolen och ha en skön stund före middagen.

Boka ditt boende med halvpension i huvudbyggnaden Köjagården, med självhushåll på vandrarhemmet Renfjällsgården eller i egen stuga. Naturligtvis kan ni som bor på vandrarhemmet eller i stuga boka in er för julbord och/eller andra måltider i restaurangen.
Här är vårt program för julen 2017

Tomten kommer med hundspann

Tomten kommer med hundspann

Julpaket m halvpension

Fr 935 kr/dygn/pers

Samla familjen eller vännerna och fira en traditionsrik svensk jul på Edsåsdalens Fjällstation. 
Du bor i huvudbyggnaden på Köjagården. 4-7 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med halvpension. Frukost, 3 rätters middagsbufféer och julbord på julafton. Julprogram, fri tillgång till bastu- & poolavdelningen samt spårkort ingår.

Boka idag
Kanske skidskola i julklapp?

Kanske skidskola i julklapp?

Julvecka m självhushåll

Fr 320 kr/dygn/pers

Ta med festmaten och låt allt gå i er egen takt, spela spel och mys framför brasan. Vandrarhemmet Renfjällsgården har stort självhushållskök, matsal och sällskapsutrymmen samt pingisrum och lekrum för barn. Logi med självhushåll i 2- eller 4-bäddsrum, bastu samt spårkort. Linne och städ samt måltider kan köpas till i nästa bokningssteg.

Boka idag
Mycket uppskattat julbord dukas upp.

Mycket uppskattat julbord dukas upp.

Jul 3 dygn halvpension

Fr 1060 kr/dygn/pers

Fira en vit jul i Edsåsdalen. Ta med familjen till en traditionsrik svensk jul i ett vinterlandskap med sköna brasor, levande ljus och julmusik. Priset inkluderar 3 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med halvpension på Köjagården. Frukost, 3 rätters middagsbufféer och julbord, fri tillgång till bastu- & poolavdelning samt spårkort ingår.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.