Fjällbröllop
En av de största dagarna i livet kräver en värdig inramning. I Edsåsdalen omfamnas du av en vacker fjälldal. Dalens utformning och våra olika anläggningar skapar en intim känsla, där brudparet och gäster kan umgås och träffa varandra utan att bli störda av andra gäster. Här kan ni koncentrera er på det viktiga att träffas och fira brudparet. Vi har stor erfarenhet av bröllop och inspireras av att utforma arrangemanget utifrån bröllopsparets önskemål.

I Edsåsdalen finns Köjagården med restaurang och vandrarhemmet Renfjällsgården.  Båda anläggningarna skapar bra möjligheter att anpassa bröllopet till brudparets önskemål och budget. Här beskriver vi 3 alternativ.

Bröllop på Köjagården:
Om ni väljer att förlägga hela bröllopet på Köjagården får ni ett fullservicebröllop och en härlig miljö att umgås i. Efter vigseln samlas gästerna i Gillestugan för brölloppsskål med loungemusik och mingel.

Middagen serveras i vår stora restaurang med ett fantastiskt fjällpanorama och med plats för drygt 100 personer. Är ni ett mindre sällskap använder vi Oskar och Annas matsal för att skapa en intimare atmosfär. Maten som serveras på Köjagården karaktäriseras av matlagningsglädje, god smak samt lokala och ekologiska råvaror. Vår kock ger er gärna förslag på en meny som passar er och ert sällskap.

Efter middagen förflyttas festen tillbaka till dansgolvet i Gillestugan för brudvals, fortsatt fest och eventuell nattvickning. Våra erfarenheter säger att det ofta passar bra med en lång brunch dagen efter.


Bröllop på vandrarhemmet Renfjällsgården
Vill ni sköta hela bröllopet själva erbjuder vi möjligheten att hyra hela vandrarhemmet Renfjällsgården med tillgång till matsal, festlokal och boende för hela sällskapet. Vandrarhemmet är mysigt med stort kök, fina sällskapsutrymmen och rum. De flesta rummen har dusch och toalett. Här kan ni rå er själva och umgås helt på egen hand.

Egen vigselplats
Vigseln kan förrättas i någon av kyrkorna i trakten, i Köjagårdens gillestuga, i en vacker skogsglänta eller utomhus på fjället. Vi hjälper er gärna att hitta vackra platser att gifta sig på. Vi samarbetar även med vigselförrättare för dessa tillfällena. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Ring eller maila anne.sawerstrom@edsasdalen.se, använd formuläret nedan eller ring Anne Säwerström +46 647 33200

Kontakta oss

Vänligen använd formuläret nedan för skicka förfrågan till oss, så återkommer vi snarast