boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Boende Fjällmaraton 2018

28/7-5/8

Fjällmaratonveckan innehåller flera spännande löparevent och roliga kringaktiviteter i och omkring våra vackra fjäll. I Edsåsdalen kan du välja att bo i huvudbyggnaden Köjagården med bed & breakfast och halvpension eller du kan bo på vandrarhem Renfjällsgården med stort självhushållskök. 

Allt boende ligger precis vid starten för de lopp som arrangeras i Edsåsdalen. Busstransfer tillhandahålls av arrangören för Fjällmaratonveckan till de olika loppen. Mer info kring transfer finns på http://fjallmaraton.se/arefjallen/hitta-hit/

Kvartsmaraton, med start i Edsåsdalen är ett alternativ för dig som vill uppleva en vacker och minnesvärd bana i fjällterräng, utan att behöva ge dig i kast med den fulla maratondistansen. För barnen arrangeras som vanligt Lundhags minimaraton här i Edsåsdalen.

Fjällmaraton-halvpension
Huvudbyggnaden Köjagården

Från  846 kr/pers/natt

Logi i rum eller lägenhet med sänglinne och städning. Inklusive frukost och middag tre rätter samt fri tillgång till bastu och pool. I byggnaden finns restaurang, lobby med café & bar, sällskapsutrymmen samt torkrum.

Boka idag

Fjällmaraton Bed & Breakfast
Huvudbyggnaden Köjagården

Från 530 kr/pers/natt

Boende med frukost som inkluderar logi i bäddat rum eller lägenhet samt fri tillgång till bastu och pool. I byggnaden finns torkrum, restaurang, sällskapsrum, teverum och en lobby med café & bar.

Boka idag

Fjällmaraton självhushåll
Vandrarhem Renfjällsgården

Från 213 kr/pers/natt

Logi med självhushåll i vandrarhem som ligger intill starten för Kvartsmaraton. Boende i 2-bädds eller 4-bäddsrum. I huset finns stort självhushållskök, matsal, brasrum, TV-rum samt lekrum/pingisrum. Bastu samt torkrum.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.