boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Barnens sommarfjäll

Edsåsdalen är en sagolik plats för barn och deras första fjälläventyr.
Att ta med sig barnen till sommarfjällen ger inte bara naturupplevelser utan i lika hög grad tillfällen att varva ner och umgås, att tillsammans känna lugnet som man längtat efter.
Här finns ett sagospår, en konst(-ig) stig och många andra turförslag som man kan variera i längd. I Edsåsdalen finns också ett fjälljordbruk, så var inte förvånad om ni träffar på getter, får eller kossor efter vägen. Och kanske är en tur upp på toppen av Åreskutan med Sveriges enda kabinbana en spännande kontrast till det lugna livet i Edsåsdalen.
Här nedan presenterar vi ett antal förslag till paket för familjer med barn. En vandringsguide med kartor för att hitta till våra smultronställen får ni av oss på plats. Fråga gärna vår personal om tips för packning och utflykter som man kan göra med barnen.

På upptäcksfärd

På upptäcksfärd

Fiskelycka

Fiskelycka

Ett dopp i L Offsjön

Ett dopp i L Offsjön

Första fjällturen     
Självhushåll i lägenhet

Från 310 kr/pers/dygn
Barn 50%

Edsåsdalens fjällvärld är en sagolik plats för barnens första fjälläventyr. Här är du riktigt på landet och har naturen utanför husknuten. Många fina vandringar och utflyktsmål i skogen, på fjället och till sjöar som passar både stora och små.
Logi med självhushåll i lägenheter för 2 - 6 personer med ett eller två rum, egen D/WC och ett väl utrustat pentry. I byggnaden finns lobby med café/bar, TV-rum, pingisrum samt torkrum.

Boka idag

Till fjälls med barnbarnen
Halvpens 10-13 aug

Från 900 kr/pers/dygn
Barn 50%

Ta med barnbarnen på en mysig fjällsemester några av sommarlovets sista dagar. Tillsammans utforskar ni fjället stigar, plockar bär och fiskar.
Logi i lägenheter för 2 - 6 personer med ett eller två rum, egen D/WC samt pentry. I priset ingår linne och städ, frukost, middag och lunchpaket samt fri tillgång till bastu och pool. I byggnaden finns lobby med café/bar, TV-rum, pingisrum och torkrum.

Boka idag

Familjens egna vildmarkscamp

Från 600 kr/stuga/dygn
Barn 50%

Bo några dagar på fjällcampen Lyckans läger.
Ett smultronställe som ger möjlighet att uppleva en vistelse i naturen på riktigt. Två stugor ligger vackert vid Lilla Offsjön, 5.5 km kilometer från allmänna vägens slut i Edsåsdalen. Vid strandkanten finns en vedeldad bastu och båtar. Härifrån kan Du göra vandringar ut på de omgivande hjortronmyrarna, upp på en fjällsluttning eller ta en båtfärd på sjön.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.