boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Påskpaket

Påsken är fjällvärldens högtid!
Det blir skidåkning på mjuka fjällsluttningar och sköna solgropar längs tur- och längdspåren. Program med äggletning, ansiktsmålning, skidlekar och underhållning. Glada återseenden i solgrytan på Renfjället dit vänner och bekanta återkommer år efter år.
Bo med hel- eller halvpension i huvudbyggnaden Köjagården med självhushåll på vandrarhem Renfjällsgården eller i egen stuga.

 

Påskvecka Halvpension

Fr 995 
kr/dygn/pers
Barn 50%

Samla familj eller vänner till en upplevelserik påskvecka på Köjagården. Skidåkning på fjällsluttningar, lekar, tävlingar och sköna solgropar längs tur- och längdspår. Solvarma dagar och skidåkning på nattkall snö.
I priset ingår 6-7 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med frukost, 3 rätters middagar samt påskbuffén. Påskprogram, fri tillgång till bastu- och pool samt spårkort ingår.

 

Boka idag

Påskvecka Självhushåll  

Fr 360   kr/dygn/pers
Barm 50%

På vårt vandrarhem bor du trevligt och prisvärt med självhushåll. Nära till backar och spår och lika nära till restaurangen där du kan beställa din påskmiddag.
Logi från 6 till 7 dygn i 2-4 bäddsrum med egen dusch/wc, bastu i byggnaden samt spårkort.
Vandrarhemmet har självhushållskök, matsal och sällskapsutrymmen samt pingisrum och lekrum för barn. 

Boka idag

Påskhelg Helpension

Fr1255
kr/dygn/pers
Barn 50%

Boka påskhelgen på Köjagården som ligger i direkt anslutning till backar och spår. En helg fylld av påskprogram, goda måltider, glada barn och avkoppling.
Vistelsen inkluderar 3-4 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med helpension. Frukost, lunch eller lunchpaket, 3 rätters middagsbufféer och påskbuffé, fri tillgång till bastu- & poolavdelning samt spårkort ingår.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.