Boka tidigt rabatt!

boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Påsk på Edsåsdalens Fjällstation

Upp till 25% boka tidigt rabatt fram till den 29/12!
Edsåsdalen inramas av flera näraliggande fjäll som bjuder in till en härlig blandning av aktiviteter och fjällupplevelser. Det blir skidåkning på mjuka fjällsluttningar och sköna solgropar längs tur- och längdspåren. Program med äggletning, ansiktsmålning, skidlekar och underhållning. Glada återseenden i solgrytan på Renfjället dit vänner och bekanta återkommer år efter år.
Bo med halvpension i huvudbyggnaden Köjagården; med självhushåll på vandrarhem Renfjällsgården eller i egen stuga.

Påskvecka m halvpension

Fr 935 kr/dygn/pers

Samla familj eller vänner till en upplevelserik påskvecka på Köjagården. Skidåkning på fjällsluttningar, lekar, tävlingar och sköna solgropar längs tur- och längdspår. Solvarma dagar och skidåkning på nattkall snö.
I priset ingår 6-7 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med halvpension. Frukost, 3 rätters middagar samt påskbuffén. Påskprogram, fri tillgång till bastu- och pool samt spårkort ingår.

 

Boka idag

Påskpaket med självhushåll

Fr 320 kr/dygn/pers

På vårt vandrarhem bor du trevligt och prisvärt med självhushåll. Du kan boka påskbuffén och andra måltider i restaurangen om lusten faller på.
Logi från 3 till 7 dygn i 2-4 bäddsrum med egen dusch/wc, bastu i byggnaden samt spårkort.
Vandrarhemmet har självhushållskök, matsal och sällskapsutrymmen samt pingisrum och lekrum för barn.  Lakan och handdukar samt städning kan köpas till.

Boka idag

Påskhelg med halvpension

Fr1060 kr/dygn/pers

Boka påskhelgen på Köjagården som ligger i direkt anslutning till backar och spår. På skärtorsdag inleder vi själva påskfirandet med påskkärringar och sedan följer en helg fylld av umgänge, goda måltider, glada barn och avkoppling.
Vistelsen inkluderar 3-5 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med halvpension. Frukost, 3 rätters middagsbufféer och påskbuffé, fri tillgång till bastu- & poolavdelning samt spårkort ingår.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.