boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Påsk på Edsåsdalens Fjällstation

Påsken är fjällvärldens högtid!
Edsåsdalen inramas av flera näraliggande fjäll som bjuder in till en härlig blandning av aktiviteter och fjällupplevelser. Det blir skidåkning på mjuka fjällsluttningar och sköna solgropar längs tur- och längdspåren. Program med äggletning, ansiktsmålning, skidlekar och underhållning. Glada återseenden i solgrytan på Renfjället dit vänner och bekanta återkommer år efter år.
Bo med halvpension i huvudbyggnaden Köjagården; med självhushåll på vandrarhem Renfjällsgården eller i egen stuga.

Påskvecka m halvpension

Fr 935 kr/dygn/pers

Samla familj eller vänner till en upplevelserik påskvecka på Köjagården. Skidåkning på fjällsluttningar, lekar, tävlingar och sköna solgropar längs tur- och längdspår. Solvarma dagar och skidåkning på nattkall snö.
I priset ingår 6-7 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med halvpension. Frukost, 3 rätters middagar samt påskbuffén. Påskprogram, fri tillgång till bastu- och pool samt spårkort ingår.

 

Boka idag

Påskpaket med självhushåll

Fr 320 kr/dygn/pers

På vårt vandrarhem bor du trevligt och prisvärt med självhushåll. Du kan boka påskbuffén och andra måltider i restaurangen om lusten faller på.
Logi från 3 till 7 dygn i 2-4 bäddsrum med egen dusch/wc, bastu i byggnaden samt spårkort.
Vandrarhemmet har självhushållskök, matsal och sällskapsutrymmen samt pingisrum och lekrum för barn.  Lakan och handdukar samt städning kan köpas till.

Boka idag

Påskhelg med halvpension

Fr1060 kr/dygn/pers

Boka påskhelgen på Köjagården som ligger i direkt anslutning till backar och spår. På skärtorsdag inleder vi själva påskfirandet med påskkärringar och sedan följer en helg fylld av umgänge, goda måltider, glada barn och avkoppling.
Vistelsen inkluderar 3-5 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med halvpension. Frukost, 3 rätters middagsbufféer och påskbuffé, fri tillgång till bastu- & poolavdelning samt spårkort ingår.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.